שיפודי טופו על הגריל

החלופה הצמחונית/טבעונית והטעימה ל"על האש"
שיפודי טופו וירקות על הגריל

קיץ. עושים על האש ובתור צמחונית אני רוצה אופציה טעימה וכייפית גם עבורי…..ומצאתי!!!
תהנו גם.

חומרים:
אם יש אורחים צמחונים, אני מציעה להכין 2 חבילות טופו ולהכפיל את החומרים במרינדה.

1 חבילת טופו שטופה וחתוכה לקוביות בינוניות
שיפודי עץ
ירקות חתוכים גס לפי מה שאתם אוהבים, אני שמתי: עגבניות שרי, קישואים, בצל, גמבה/ מיני פלפלונים

מרינדה לטופו:
4-5 כפות קטשופ
2 שיני שום כתושות
1 כף סילאן/מייפל
1-2 כפות רוטב סויה
1/2 כף חומץ בלסמי
1/4 כוס שמן זית
מים

אופן ההכנה:
1. לערבב את חומרי המרינדה בקערה שטוחה ורחבה שהטופו ישהו בכייף במרינדה.
2. להשרות את הטופו במרינדה כמה שיותר זמן, לפחות שעה, כדי שהטופו יספח אליו טעמים(אחרת הוא טפל)
3. להשחיל על שיפודי עץ קוביות טופו וירקות לסירוגין, כ-4 קוביות טופו לשיפוד.
4. להניח על הגריל עד שהטופו מזהיב והירקות נצלים קלות, להפוך .

זהו, טעים מאד !!!