פיצה קטוגנית על בסיס קמח שקדים, תענוג!!!

פיצה קטוגנית, קלה להכנה, משביעה ומאד טעימה

פיצה, פיצה, פיצה, כמה אנחננו אוהבים אותה!!! מכינים לבד או מזמינים, ארוחה שתביא אושר לכל בני הבית.
יש לי הצעה עבורכם!  להכין פיצה מקמח שקדים ומוצרלה , כדי לקבל פיצה שהיא ללא פחמימות, מאד טעימה ומשביעה.
נשאר רק לחתוך סלט ירקות ליד והנה ארוחה נהדרת.
טיפ: אני הכנתי בלי לעדכן את בני המשפחה בשינוי הקולינרי ( המעבר מקמח מלא לקמח שקדים) והתגובות היו נהדרות!!! ואז גיליתי להם.

חומרים: (בהשראת האתר המצויין: https://peleketo.com/ )
280 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
1 ביצה
140 גרם קמח שקדים
1 כפית אבקת אפייה
לרוטב:
1 קופסא רסק עגבניות ללא תוספת סוכר
1-2 כפות שמן זית
אורגנו, מלח, פלפל שחור, בזיליקום יבש
גבינה צהובה מגוררת לפיזור
בצל פרוס, בזיליקום, עגבניה פרוסה

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות
2. בקערה המתאימה למיקרוגל, שמים את המוצרלה לכ-40 שניות, עד שהיא מעט מתרככת.
3. להוסיף למוצרלה את הביצה ולערבב היטב עם מזלג .
4. בקערה נפרדת מערבבים את קמח השקדים עם אבקת האפייה ומוסיפים למוצרלה ומערבבים ביחד עד קבלת תערובת אחידה (אין צורך במיקסר)
5. לקחת 2 ניירות אפיה ולשים ביניהם את התערובת.
לכסות אותה בנייר האפייה השני, לקחת מערוך ולאט לאט לשטח את הבצק באופן אחיד על פני כל נייר האפייה, כך שיתאים בגודלו לתבנית אפייה גדולה של התנור.
6. במתכון המקורי מציעים לאפות את הבצק בנפרד, אך אני לא עשיתי זאת
מכינים את הרוטב, משטחים על פני הבצק.
7. מפזרים מעל הרוטב את הגבינה הצהובה והבצל, עגבניה, כל ירק אחר שתרצו.
8. אופים כ-20 דקות עד שהבצק והגבינות מזהיבות.