הכי כייף בעיניי זה מתכון עם מעט רכיבים, מהיר להכנה, טעיםםםם ובריא.
אז הנה אחד כזה, טראפלס שוקולד על בסיס שוקולד מריר, קרם קוקוס/שמנת מתוקה, עלי נענע, מעט גרידת לימון וזהו.
קינוח עשיר בשומן רווי כפי שאני אוהבת, ללא הוספת סוכר חוץ ממה שיש בשוקולד, עשיר בנוגדי חמצון מהקקאו ותוצרת בית.
חומרים:
250 מ"ל קרם קוקוס /שמנת מתוקה
גרידת לימון
4-5 עלי נענע קצוצים
מקל קינמון (לא חובה)
500 גרם שוקולד מריר פרה או שוקולד מריר 70% קקאו
מלח גס הימאליה (לא חובה)
אופן ההכנה:
- לחמם בסיר את הקרם קוקוס/ שמנת מתוקה עם גרידת לימון והנענע הקצוצה.
ברגע שמתחיל לרתוח לכבות את האש - להוסיף לסיר את השוקולד ולערבב היטב עד להמסה מלאה
- לשים בתבנית מלבנית נייר אפייה ועליו לשפוך את הקרם שוקולד, אפשר לפזר בעדינות מלח הימלאיה גס מעל.
- לעטוף בנייר אלומיניום ולהקפיא
- לחתוך לריבועים קטנים ולהנות 🙂