טראפלס שוקולד עם קרם קוקוס

טראפלס קלילים להכנה בגרסה טבעונית או רגילה
טראפלס שוקולד ,מנטה וקרם קוקוס

הכי כייף בעיניי זה מתכון עם מעט רכיבים, מהיר להכנה, טעיםםםם ובריא.
אז הנה אחד כזה, טראפלס שוקולד  על בסיס שוקולד מריר, קרם קוקוס/שמנת מתוקה, עלי נענע, מעט גרידת לימון וזהו.
קינוח עשיר בשומן רווי כפי שאני אוהבת, ללא הוספת סוכר חוץ ממה שיש בשוקולד, עשיר בנוגדי חמצון מהקקאו ותוצרת בית.

חומרים:
250 מ"ל קרם קוקוס /שמנת מתוקה
גרידת לימון
4-5 עלי נענע קצוצים
מקל קינמון (לא חובה)
500 גרם שוקולד מריר פרה או שוקולד מריר 70% קקאו
מלח גס הימאליה (לא חובה)

אופן ההכנה:

  1. לחמם בסיר את הקרם קוקוס/ שמנת מתוקה עם גרידת לימון והנענע הקצוצה.
    ברגע שמתחיל לרתוח לכבות את האש
  2. להוסיף לסיר את השוקולד ולערבב היטב עד להמסה מלאה
  3. לשים בתבנית מלבנית נייר אפייה ועליו לשפוך את הקרם שוקולד, אפשר לפזר בעדינות מלח הימלאיה גס מעל.
  4. לעטוף בנייר אלומיניום ולהקפיא
  5. לחתוך לריבועים קטנים ולהנות 🙂