מתכון קליל וטעים מאד לפסטרמה תוצרת בית.
עליכם רק לקנות חזה הודו, להשרות אותו, אפייה קלה ומוכן לכריכים או כחתיכת בשר קר בארוחת צהריים.
חומרים:
1 ק"ג חזה הודו או סינטה עגל
3 כפות חרדל דיז'ון
2 כפות דבש
1 כף שמן זית
1 שן שום כתוש
כפית פלפל שחור
כף פפריקה
כף מלח
אופן ההכנה:
1.מערבבים את כל החומרים וממשמשים היטב את חזה ההודו מכל הכיוונים
2.עוטפים את הנתח בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל -12 שעות.
3.מסירים את הניילון ומניחים על תבנית עם נייר אפייה
4.צולים בתנור שחומם מראש ל 230 מעלות במשך 6 דקות.
5. מורידים חום ל 180 מעלות וצולים במשך 18 דקות
6. מוציאים מהתנור. מצננים ופורסים דק