פסטרמה תוצרת בית

פסטרמה הודו בדבש, חרדל ותבלינים
פסטרמה,הודו, תוצרת בית, ללא חומרים משמרים

מתכון קליל וטעים מאד לפסטרמה תוצרת בית.
עליכם רק לקנות חזה הודו, להשרות אותו, אפייה קלה ומוכן לכריכים או כחתיכת בשר קר בארוחת צהריים. 

חומרים:
1 ק"ג חזה הודו או סינטה עגל
3 כפות חרדל דיז'ון
2 כפות דבש
1 כף שמן זית
1 שן שום כתוש
כפית פלפל שחור
כף פפריקה
כף מלח

אופן ההכנה:
1.מערבבים את כל החומרים וממשמשים היטב את חזה ההודו מכל הכיוונים
2.עוטפים את הנתח בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל -12 שעות.
3.מסירים את הניילון ומניחים על תבנית עם נייר אפייה
4.צולים בתנור שחומם מראש ל 230 מעלות במשך 6 דקות.
5. מורידים חום ל 180 מעלות וצולים במשך 18 דקות
6. מוציאים מהתנור. מצננים ופורסים דק