איך להכין כיבוד יום הולדת טעים ובריא?

חגיגות ימי הולדת

אני פוגשת משפחות שאני בתהליך איתן, והן עוברות לאכול בריא בשגרה, מקפידים על כריכים מלחם מלא, מפנות את מירב החטיפים, נמנעים משתייה מתוקה ועוד ועוד ואז…… מגיעה יום ההולדת וכאילו לא היו דברים מעולם,
כל הג'אנק של החטיפים, ממתיקים, מיצים, צבעי מאכל וסוכר נכנסים הבייתה, כדי שיהיה כיבוד לילדים.

אז, גם בימי הולדת אפשר לכבד את הילדים בכיבוד טעים ובריא!!!
רובנו, אני בטוחה נשמח לדעת שכשהילד הולך ליום הולדת הוא לא מקבל חטיפים וממתקים, אלא יש שם מים כשתייה, ירקות, פיצה מקמח מלא או פיתה מקמח מלא עם חומוס/ לבנה, פנקייקים מקמח מלא ועוגת יום הולדת שגם היא יכולה להיות משמן קנולה, קמח כוסמין מלא ושוקולד איכותי.( כל המתכונים כאן באתר)

אנחנו מעבירים מסר בעייתי כאשר ימי הולדת נהיים מלאים באוכל ג'אנקי, כי בעצם אנחנו מחברים אירוע משמח וכייפי עם אוכל ריק ומזיק, שבשגרה איננו נותנים אותו אך באירועים מיוחדים הוא תופס את מקומו ואז נתפס כמתנה , כצ'ופר, הדובדבן שבקצפת וההיפך הוא הנכון! כל החטיפים, ממתקים וצבעי המאכל הם המזון הנחות, הם הקצפת שהתקלקלה ומקומה בפח.

אז פנקו אותם בימי ההולדת באוכל טעים, בריא, שמוגש בחגיגיות ומשמח אותם ואת גופם!

מוזמנים לשתף:

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print
Share on telegram
Telegram
טיפים
מתכוני בריאות
כתבות